Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на участието си в конференцията на Жени-ГЕРБ. Заради противоепидемичните мерки форумът се провежда изцяло онлайн.

"Само се чу в много прогнози, които медиите правят, за проф. Балтов и вие видяхте какво му сътворяват всеки ден. Затова ГЕРБ до последния ден няма да излъчи кандидат за президент, особено след днешните изказвания на служебния министър Минеков, който щял да гони ГЕРБ от централата му в НДК", заяви Борисов. И допълни: "Нали по Конституция служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори? А те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят".

Бившият министър-председател коментира и уверението на служебния министър на културата Велислав Минеков, че ГЕРБ не са платили лев за наема на централата на партията в НДК.

"Само искам да напомня на Минеков, че има текст от Закона за политическите партии и ние го спазваме. Да спре да лъже, ако искат с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, ние също ще запознаем Брюксел и комисията LIBE (комисията на ЕП по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи - бел.ред.) с безобразията на един служебен кабинет, който би трябвало само да организира избори. Радев праща "бухалката" си Рашков, Радев праща Минеков. Те не могат иначе да спечелят избори. Репресии, затова сега искат да докопат кандидата за президент на ГЕРБ-СДС, за да се саморазправят с него още преди да има имунитет. Това е зорът", подчерта Борисов.

По думите му, най-много жени гласуват за ГЕРБ и партията се старае да откликне на това, като дава възможност на дамите да се изявяват на ръководни постове. Той е на мнение, че няма друга партия, в която да има толкова много жени.

"Надявам се жените да дойдат на власт, за да може мъжете с голямо его да си стоят вкъщи", коментира той. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.