Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази вечер един украинец - Александър Усик, може да отмъсти за своя сънародник Владимир Кличко, който загуби титлите си точно от Антъни Джошуа. 

Двамата боксьори преминаха през задължителния официален кантар преди двубоя им за титлата в тежка категория в събота вечер на стадиона на "Тотнъм" в Лондон.

Британецът, който е световен шампион във версиите WBA, WBO, IBF и IBO, тежи точно 108,9 кг, а претендентът от Украйна, който е бивш абсолютен шампион в полутежка категория, се оказа с близо девет килограма по-лек - 100,2 кг.

“Това е просто един мач, а ние ще дадем най-доброто от себе си. Уважавам Усик, той постигна феноменални неща. Изобщо не следя теглото си. Не знам защо хората придават такава важност на килограмите ми. Би трябвало да премина с лекота през 12-те рунда. Нямам план за битката. Целта ми е да спечеля, но никога не знаеш какво ще се случи”, коментира Антъни Джошуа пред камерата на “Скай Спортс”.

Това ще бъде трети мач на Александър Усик в тежка категория, като върховото му тегло до момента беше 98,5 кг при победата по точки над Дерек Чисора през миналата година. Според специалистите Джошуа ще вземе 10 млн. евро за мача, а Усик 3 млн. независимо от резултата. Сумите могат да се повишат след отчитане на телевизионните права.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.