Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Убийствена енергия, къртещ бас и... този така лудо пеещ Аксел.

Все пак отговорът е: не - Hard Skool едва ли ще остане с Paradise City, You Could Be Mine или Welcome to the Jungle в пантеона на безсмъртните "небалади" на Guns.

Възкръсналата банда на Аксел Роуз, Слаш, Дъф Маккаган и сие пусна ново парче, но всъщност това е първи официален студио запис на песента, която е от времената на Chinese Democracy (2008). Напомняме, че албумът тогава е без Слаш а със забележителтите китаристи Buckethead, Рон "Бъмбълфуут" Тал и Ричард Фортъс.

Идеята е била да излезе още през 2008 г., но това така и не се е случило, пише  zrockradio.bg.

В последните дни имаше слухове за ново парче на Guns, след като се появи информация, че бандата репетира нова песен за техния концерт в Wrigley Field, Чикаго. Hard Skool трябваше да е включена в сетлиста, но не бе изпълнена, поради хранително натравяне на фронтмена Аксел Роуз, допълва рокмедията.

Забавното е, че работното име на Hard Skool през цялото време е било Jackie Chan, но в крайна сметка е било променено.

Явно Слаш изобщо не се е шегувал миналата година, когато обяви, че групата ще представи нова музика през 2021 г. Логичният въпрос, който следва всички да си зададаем, е: можем ли да се надяваме на нещо повече до края на годината?

Иначе първата нова песен на групата тази година бе Absurd. Тя пък е преработена версия на непубликуваната песен Silkworms и излезе на 6 август – 3 дни, след като групата я представи на живо на концерт в Бостън.

Като се има предвид, че последното творчество на Guns е именно Chinese Democracy (2008), дали толкова чакане си е струвало... преценете сами.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.