Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко Борисов, най-вече магистралите, където се констатират още от самото начало десетки нарушения. Дори не знам дали има действие по строителството на магистрала "Хемус", което да е в съответствие със закона." Това заяви служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Бойко Рашков през БНР.

Бойко Рашков подчерта, че всичко, което е установено nо строителството на "Хемус", ще бъде предоставено на прокуратурата:

"Угоднически ли прокуратурата е мълчала, когато е започнало едно строителство без каквито и да било строителни книжа? ... Българската прокуратура не е ли знаела това, МВР, ръководено от Христо Терзийски и Младен Маринов, не е ли знаело това, ДАНС не е ли знаела това?” , каза Бойко Рашков.

В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица като в нашата страна, каза в ефира на БНР вътрешният министър и обяви, че ръководената от Иван Гешев прокуратура не позволява да се развие нито един процес, който касае бившите управляващи.

Рашков заяви, че не знае да има досъдебно производство по сигналите за нарушения, разкрити от служебното правителство:

"Всички тези дела се забавят максимално и няма никакъв резултат. ... Това не може и не бива да ни спира да работим. Аз много се надявам, че в един момент в нашата страна ще настъпят такива промени, които ще позволят разследванията да продължат, а това са престъпления, на които скоро давността няма да изтече".


По думите на Бойко Рашков проверки в Комисията за енергийно и водно регулиране нямат връзка с предизборната ситуация в страната и подчерта, че "тези действия ще бъдат ежедневие оттук нататък".

"От момента, в който действа служебното правителство, сигналите и жалбите в МВР са се увеличили много пъти. Това означава, че до преди месеци хората не са имали доверие на този държавен орган и не са намирали за необходимо въобще да търсят закрила в МВР. Министерството сега обръща внимание на всеки сигнал на български гражданин", заяви министърът. 

Коментари

Е, ама айде де! Изчакахме си чакалото.

Всички гръмки изхвърляния на Рашо досега се оказаха кьорфишеци. Народът чака годни доказателства, но дамаджаната само се поти. Милиционерска му работа.

Калин

Този изрод с имотите за 19 милиона и с 12-те кенефа ли ! Червеният питбул, ще разследва на майка си комунистическата вагина !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.