Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Подадох оставка с чувство на облекчение".

Така оттеглилият се и като председател на Столичния общински съвет (СОС), и като общински съветник Елен Герджиков (ГЕРБ) сам коментира новината, изненадала всички във вторник и все така забулена в мистерия.

Герджиков "проговори" едва късно снощи - чрез профила си във фейсбук - и след изявата на лидера на партията Бойко Борисов, който по-рано през деня обяви, че лично го е накарал да подаде оставка с мотива, че ГЕРБ била подлагана на нападки, а той не я защитил. А пък толкова хубави неща били направени в София.

От думите на Герджиков обаче става ясно, че той отдавна обмислял да напусне постовете и за това е била информирана и кметицата Йорданка Фандъкова.

"Странно нещо е политическата отговорност - за едни е треска’, за други - греда.

Отдавна имам намерение да поема моята. Близките ми, а и кметът, знаят това. Но чувството за морален ангажимент към хора, с които съм работил повече от десет години и с които освен грешки, сме направили и немалко добри за София неща, ме караше да изчаквам по-нормална политическа ситуация.

Така че, макар да не стана по този начин, вчера подадох оставка с чувство на облекчение.

Пожелавам успех на всички, които обичат града ни и работят за него", написа Елен Герджиков.

 

 

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.