Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"В добра комуникация сме с Асен Василев и Кирил Петков, работили сме заедно. Гражданската ни платформа „Изправи се БГ" е била във взаимодействие и с двамата. Хората трябва да знаят, че когато гласуват за "Демократична България", „Изправи се БГ! Ние идваме!”, "Продължаваме промяната", гласуват за следващо управляващо мнозинство".

Това каза във вторник по "Нова нюз" Мая Манолова от Изправи се БГ! Ние идваме!”.

 
Един от лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в същото време коментира пред Нова тв, че няма да има общи листи за изборите нито с ДБ, нито с коалицията около Манолова, за да дадат възможност на левите и десните избиратели да си направят всеки своя избор. Самият проект на Петков и Асен Василев щял да заеме центъра.

Според нея това ще даде енергия, надежда и увереност на хората, че партиите на промяната вече няма да се противопоставят едни на други.

Манолова подчерта, че „Изправи се БГ! Ние идваме!” е с протегната ръка към следизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

За нея най-важно било да се знае, че този път ГЕРБ и ДПС ще бъдат държани далеч от властта и ще има мнозинство на промяната.

Днес ще се финализират преговорите с партньорите от коалицията - „Движение 21“, „Движение България на гражданите“ и "Единна народна партия", като най-вероятно те ще се явят в същия формат на изборите.

"Залети сме от сигнали за повишените цени на тока, които за фирмите са три пъти по-високи. Трябва да има компенсации, защото ще последват фалити, безработица, галопираща инфлация", каза още Манолова. Според нея и домакинствата трябва да се подпомагат. 

Коментари

Малей!

До довечера къстендилската чочарка ще замята екстременти по ПП "Продължаваме измамата"!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.