Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Английският актьор Даниел Крейг приема изключително емоционално сбогуването си с Агент 007. Това стана ясно, след като на бял свят се появи документалният филм Being James Bond („Да бъдеш Джеймс Бонд“).

В кадри от безплатно разпространяваното заглавие в Apple TV се вижда как 53-годишната звезда заснема последната си сцена за предстоящия „Смъртта може да почака“.

„Много от хората тук работиха с мен по всички пет филма... и знам, че се казаха много неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-вече от този филм, защото ставах всяка сутрин и имах щанса да работя с вас. И за мен е чест“, споделя в реч след края на снимките Крейг.

Още преди да се съгласи да снима в „Смъртта може да почака“ той заяви, че подобен ход би направил единствено заради хонорара.

Това  обаче не е първият път, в който актьорът дава заявка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007. И после го прави. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.