Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Точно 123,8 млн. лв. ще ни струват изборите за парламент и президент (в два тура). Това реши правителството, като прие план-сметката за вота неприсъствено, т.е. без да е провеждало заседание. 

Излиза, че всеки български гражданин ще плати по 17,80 лв. за поредното упражнение по демокрация тази година. 

Вместо да чакат редовното си заседание в сряда, куриер на Министерския съвет (МС) е обиколил поне половината от министрите в кабинетите им, за да подпишат постановлението, тъй като парите вече трябва да се харчат. 

При необходимост, след сключване на договор за доставка на допълнителни специализирани устройства за електронно машинно гласуване с инсталиран приложен и системен софтуер, ще бъдат осигурени необходимите допълнителни разходи за целта по бюджета на Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщават от МС.

Пари ще бъдат отделени допълнително и ако ЦИК реши да има задължително видеонаблюдение.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.