Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Парламентарните и президентските избори ще се проведат на една дата - 14 ноември. Това обяви държавният глава Румен Радев пред медиите днес.

"Ще разпусна НС максимално бързо в съответствие с реда и изискванията на Конституцията, Изборния закон и технологичното време", заяви той в Плевен.

Той подчерта, че по този начин ще се спестят и пари на хазната, и времето на хората.

"Явно е, че двете кампании - за Народно събрание и президент и вицепрезидент ще текат едновременно", каза още Радев. "Аз ще разчитам на подкрепата нна всички българи около големите цели. Мисля, че президентската кампания ще бъде и още един ориентир за българските избиратели за това кои партии и политици работят за бъдещето им и кои бранят корупционните схеми."

Президентът отбеляза, че очаква и следващото служебно правителство да работи за освобождаването на страната ни от корупцията. Не отговори на въпроса дали ще запази състава му.

"Аз подкрепям ценности, не партии, и не съм упълномощил никого да говори от мое име. Почтени българи има във всички политически партии", каза той.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.