Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Румен Спецов е получавал заплахи за живота на съпругата и децата си, защото е спрял течовете в държавата. Това стана ясно от съвместно интервю на двамата бивши служебни министри Асен Василев и Кирил Петков в предаването “120 минути” на БТВ. 

Спецов засегнал интересите на “български бизнесмен”.

“Слава Богу, успяхме да отреагираме. Уведомихме и ДАНС, и партньорски служби. Осигурихме охрана и направихме така хората, които заплашваха, да не постигнат целта си. Повече не мога да говоря, защото е класифицирана информация”, каза Асен Василев.

Кирил Петков, който днес представи съвместния им политически проект “Продължаваме промяната”, отказа да отговори на въпроса на водещия има ли амбицията да стане премиер в следващия кабинет. Отказа да заяви и с чия партия ще се явят на изборите. 

“До този момент говорихме със седем малки партии. Ние не даваме пари на никого. Много отказаха, като чуха това предложение, но няколко казаха, че са готови без цена. Със сигурност няма да е партия МИР, не сме говорили с тях. С Волт и с още шест други сме водили разговори. До дни ще обявим коя от тях е партията”, заяви Кирил Петков.

“Продължаваме промяната” не е президентска партия, натърти Петков. Но ще подкрепят Румен Радев за президент.

Той припомни критериите си за включване на хора в листите:

1. Съгласие се да покаже парите си.
2. Добра кариера извън политиката.
3. Да няма обществени скандали.
4. Да не е бил в повече от една партия извън нашата. 

Коментари

Ужас!

Заплашвали жената на интимния партньор на Кокорчо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.