Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Призовахме Кирил Петков и Асен Василев за общи действия и днес разбираме, че протегнатата ръка  е потвърдена. Разговори не са водени."

Това заяви днес Мая Манолова от “Изправи се, България! Ние идваме”. 

Бившият омбудсман обясни, че това е пътят за постигане на мнозинство на почтените в следващия парламент, което няма да допусне отново ГЕРБ във властта. 

"Пожелавам успех на новия проект на Кирил Асенов - каза Манолова възторжено днес на импровизиран брифиг пред няколко телевизии, извикани в центъра на София. - Но бързо се поправи: успех на Кирил Петков и Асен Василев."

Тя изреди и общите приоритети на ИБГНИ и новия проект - борба с корупцията, здравеопазване без доплащане, ревизия на предишното управление, подкрепа на уязвимите групи, увеличение на доходите.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.