Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

В последния ден от работното си посещение във Франция министърът на културата проф. Велислав Минеков посети Триумфалната арка, опакована от екипа „Кристо и Жан-Клод“, съобщи Министерството на културата.

„Вълнувам се безкрайно не само защото виждам реализирана десетилетната мечта на един творец с български корени в сърцето на културна Европа, а защото той продължава да ни показва на практика как огромната енергия на един творец не си отива с неговата физическа раздяла със света, напротив – тя продължава да обединява хората, тя е наднационална и говори на универсалния език на изкуството. Изкуството, което има силата да ни промени, да направи и света, и живота ни по-добри. Кристо доказа, че творците, които имат какво да кажат на света, живеят вечно.“

Това проф. Велислав Минеков сподели при посещението си на официално на откритата в четвъртък вечер от президента на Френската република Еманюел Макрон опакована Триумфална арка в Париж.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.