Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Легендарният боксьор Мани Пакиао беше издигнат официално за президент на Филипините на предстоящите избори през 2022 г. Новината беше съобщена от близкия приятел на спортиста сенатор Акилино Пиментел III.

Кандидатурата на Пакиао е издигната от една от фракциите на управляващата Демократична филипинска партия - Лабан. Боксьорът, който в момента е сенатор, е приел номинацията, съобщава "Ройтерс".

42-годишният бивш световен шампион продълждава да излиза а ринга, въпреки че на няколко пъти обявяваше край на кариерата си.

Последният му мач беше през август, когато записа осма загуба 72-ия си професионален двубой. За Пакиао това беше първа среща от 2019 г.

Само преди дни Пакиао заведе дело за 2 млн. долара срещу пастор. Във Филипините това беше разгледано като политически акт и индикация, че Пакиао ще се бори за президентския пост. Делото е заведено за клевета срещу пастора Аполо Киболой, който е близък с настоящия президент на Филипините Родриго Дуерте.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.