Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Случвало ли ви се е да имате тягостното чувство, че живеете в сянката на някой "виден" - винаги по-успял, по-фамозен роднина? Ако ви стане така тежко, сещайте се за Крис Джагър.

По-малкият брат на Мик Джагър е роден през 1947 г., т.е. с 4 години след лидера на "Ролинг Стоунс". Може би пък, ако Крис беше пръв?... 

Ммм? Съдейки по новия му хит - надали!

Вярно, че "батко" се е хвърлил да помага - и в пеенето, и във видеото.

През годините Крис се е пробвал в театър, кино, дизайн на дрехи, декорация... Както и да ви звучи, има 12 студийни албума. Първият е от 1973 г. а последният досега беше от 2017-а. Иначе дебютният му се е казвал със забележителното You Know the Name But Not the Face.

А факта, че новата му песен е гледана скромните 117 000 пъти за 2-3 дни, няма да обсъждаме.

Дето се казва - елементарно, Джагър!

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.