Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Много се изтърка тази дума "суверен", но това е така - народът решава. Това заяви зам.-председателят на ИТН пред репортер на БНТ.

Той направи коментара си по адрес на проучване на "Алфа Рисърч", според което българските граждани са разочаровани от работата на депутатите в 46-ото НС - както от представителите на партиите на статуквото, така и от членовете на партиите на промяната. Станев призова българските граждани да са активни на следващите избори и да поставят от едната страна на везна "морала и доблестта" на Ива Митева, а от другата - Татяна Дончева.

Според Станев парламентът все пак е постигнал успех - актуализацията на бюджета. Освен това той смята, че още по-важно нещо е извършено - разкриването на "истинските лица на някои политически играчи".

"Ще ви кажа за г-жа Татяна Дончева. Тази дама, която е от дълги години в българската политика, показа как не се прави политика, как не се общува коректно, как се лъже, как се манипулира. Г-жа Дончева прилича на една медуза, която дори да се е разпаднала от собствената си отрова, продължава да жили. Тя е отрова за българската политика".

Буквално минута по-късно Станев бе попитан дали всички мостове за разговори с останалите партии са разрушени, на което той отвърна, че не желае да поставя квалификации като Дончева.

"Приемат се протегнатите ръце, зад които стои морал, закон и правила".

Той осъди Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова и "прекрасните стари играчи от ДПС и ГЕРБ" за провала на парламента. Станев посочи, че всички те имат претенцията да говорят за закон и морал, но същевременно обиждат топ юрист като Ива Митева.

За успеха на следващия парламент депутатът на ИТН се позова на думите на своя лидер Слави Трифонов в интервюто му пред Бойков Василев от "Панорама" и обяви, че са необходими компромиси и смирение.

Коментари

Простакеса Дончева!

Не само прилича на медуца, а и езика ѝ жили като медуза!

....

Според мен нищо няма да се промени в следващия Парламент, освен по-ниската избирателна активност. Ще си караме от избори до избори, със служебно правителство, поне в обозримото бъдеще, докато не се случи нещо кардинално с нагласите и на суверена, и на партиите.

Преобул се Илия .....

Този катил, гнома боклук Тошко и адвокатчето плагиат направиха всичко възможно да отвратят хората от шайката на Славуча, лъсна им заверата с Меди Доганчето и присъдружното му Прасе.Ганю такъв шут ще им бие на тези пишмат политичета, че свят ще им се завие, само Славуча ще е доволен взе си кинтите за активното мероприятие, хаоса е налице, а крадците обичат точно такава среда....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.