Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В ГЕРБ са събрани прости хора, а в "Има такъв народ - "орда комплексари". Това заяви пред бТВ Татяна Дончева, лидер на "Движение 21" и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

"Гербаджиите в голямата си част са прости хора, които нямат самочуствието да стават по-сложни, но имат самочувствието да се възползват. И те казват така: "Моят лидер казва "аз съм прост, вие сте прости", но ние сме могли да получим това". Поради което те нямат комплекси, имат самочувствие.

При Славитрифоновата партия има орда комплексари. Ордата комплескари е друга работа. Те смятат, че системата им пречи, а те имат качества и потенциал. Това пълно разминаване между самопреценката и реалността води до абсолютно погрешни решения", коментира Дончева.

Тя е категорична, че "Има такъв народ" обслужва главния прокурор и ДПС.

"Вие искате ли да има правителство? Всички хора искаха правителство. Позицията на "Има такъв народ" е откровено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма правителство. Освен когато ви налагат позиция."

Така Дончева отговори на въпрос защо е ходила да говори с "Има такъв народ". За пореден път тя отрече обвиненията, че се е опитвала да разцепи групата на партията, като е предлагала подкуп.

"Нямам идея защо е трябвало да пиша 500К и някой да го тълкува, Досега спецпрокуратурата не ме е разпитвала. След като основният свидетел каза, че никой не му е предлагал пари - какво се проверява", попита Динчева.

Според нея истински реформи ще има ако "Изправи се БГ! Ние идваме!" и "Демократична България" имат поне 100 депутати.

"Ние и ДБ, когато станем 100, ситуацията ще е друга. Когато партията на Слави бъде отстранена или минимизирана, работата ще бъде друга. "Има такъв народ", БСП и ДПС доста сполучливо блокираха на практика последната седмица", каза Дончева.

Според нея премахването на специализираните съд и прокуратура е било възможмо в този парламент, но тези три партии са забавили създаването на постоянни комисии и на няколко пъти са провалили заседания на правната комисия.

Слави Трифонов не закъсня да реагира във Фейсбук:

"Заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента".

Коментари

Простакеса Дончева!

Пак мята екстременти!

....

Повечето хора у нас - простаци, сал една Дончева и ДБ - интелектуалци. Леле-мале...

Да, има такова животно, като държавническо изкуство

Комплексари и политически недоносчета.

-

Statesmanship

Джаба пак храчи зелена слуз

Няма дъно това чудовище.
 's picture

Krasimir Kabakciev

Изобщо не съм фен на Дончева

Но тя тук е не просто права, тя е хирургически точна.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.