Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран срещу COVID пациент. Това съобщиха от лечебното заведение за бТВ и така директно опровергаха твърдения на доц. Атанас Мангъров. Инфекционистът, който завежда COVID отделението в болницата, обяви в неделя пред медията, че има смъртни случаи на имунизирани.

„От началото на ваксинацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали“, уточни проф. Татяна Червенякова, директор на лечебното заведение в София.

Няма и нито един ваксиниран, който да е приет за лечение в болницата, добави тя.

Единственият ваксиниран, който е попаднал в COVID отделението, е придружител на неимунизиран пациент в тежко състояние.

„В петък, 10 септември, в отделението за коронавирус е имало 37 пациенти, четирима от тях са изписани. Приетите в отделението са в тежко и средно тежко състояние. В отделението има ваксиниран, но той е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние“, обясни проф. Червенякова.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.