Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Противници на ваксинирането срещу Covid-19 и недоволни граждани от ограничителните мерки срещу коронавируса се събраха на протест в градинката пред Националния дворец на културата, пише БНР. 

Протестът започна в 16.30 часа, когато започнаха да се събират недоволни граждани, като участваха около стотина души.

След 17.30 часа протестът тръгна с шествие и блокира движението по столичния булевард "Витоша". Протестиращите нямат разрешение да блокират движението, но въпреки това шествието тръгна, а исканията им са за незабавна отмяна на всички дискриминационни, както те ги наричат, мерки на министерството, и да имат право сами да решат дали да се ваксинират.

Очаква се протестното шествие да спре пред Министерството на здравеопазването, след това пред Министерството на образованието и науката и за кратко пред президентството.

Исканията на хората са да не им се налагат задължителни ваксини и да не се стига до дискриминация и разделяне на ваксинирани и неваксинирани и това, което могат да ползват като обществени облаги.

Ключови думи

Коментари

Дебилите

Защо ни е държавата на това дередже, ами ето за това, прост народ, прости водачи , дебил до дебила мила моя майно ле….

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.