Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

“Страхотни няколко седмици на работа върху филма “29 април, 1992” с нашия страхотен режисьор Ариел Вромен и невероятния усърдно работещ екип”, написа в инстаграм синът на Клинт Истууд – Скот. От няколко седмици той е в страната ни именно за снимките на лентата. Голяма част от екипа, който хвали, са именно българи.

Холивудският актьор публикува и няколко фотоса зад кадър от снимачната площадка. На единия от тях е застанал в профил със сериозно изражение на лицето. Вторият е черно-бял. На него седи до колегата си Рей Лиота, като около тях се появяват още двама души от екипа.

Рей Лиота

Именно в България Истууд отбеляза и една от най-трагичните дати в американската история - 11 септември. На нея през 2001 г. терористи събориха Кулите близнаци на Световния търговски център. Макар и да не бе в страната си, актьорът публикува в социалните мрежи снимка с американския флаг, като добави “Ние помним”. 

Работата по американския филм у нас продължава, като освен Истууд и Лиота в него участва и звездата от “Бързи и яростни” Тайрийз Гибсън.

Сюжетът проследява банда престъпници, които се опитват да откраднат платина от завод за преработка на катализатори, докато по улиците на Лос Анджелис има протести на чернокожи заради убит от полицай техен събрат.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.