Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С фамозната реч „Да седнем на маса... Да чуем притесненията на хората“, Сергей Станишев почти ме просълзи. Молодец, дето се вика, при това я произнесе в праисторическото гнездо на империализма – Рим!  Как не са се сетили от пресцентъра да добавят : „... а очите му – топли, топли.“ Почувствах се като болшевик на 6 ноември 1917-а или като тъмнокож преди Мартин Лутър Кинг да сподели мечтите си.

Тръгнах да търся в събота следобед отворен клуб, в който раздават партийни книжки. Обаче ми мина черна лимузина на депесар път, набиха ме скинари (от другия коалиционен партньор), а чичкото с ключа за клуба се оказа отпрашил към Женския пазар за преоценени репички. Викам си – другия път... 
Със сигурност в тефтера на световния популизъм вчера бе добавена още една златна страница, макар и изкована с модифицирани по ПЕС-овски сърп и чук.
Ама, да не злобея, размислих се за самата идея. За снижаването (по Тодор Живков), кеносиса (по Иисус Христос), или каквото друго е там. На масите със сигурност би им било интересно да седнат в една кръчма със Станишев. И да научат повече за „оня“ договор на Моника Йосифова с Хохегер, за „онази“ фраза: „Другари, ако не гласуваме Пеевски за ДАНС, правителството пада“, за „оная работа“ с оттеглянето на Христо Бисеров баш преди да го отнесе...
Любознателно нещо могат да бъдат масите. И ви чакат, Сергей Дмитриевич. Най-рано на 25 май.

Ключови думи

Коментари

denim58

Сергей Моников, не е толкова умен колкото изглежда! Всички речи му ги пише "мъжът" в семейството Моника Станишева, която е женския вариант на Делян Пеевски!

Жалко, днес казахте че ще сте обективна медия. Щом този индивид и иван бедров, (не е случайно изписването с малки букви)който трудно скрива политическите си пристрастия са водещите Ви коментатори едва ли ще сте по различни от другите

медиите на пеевски да не би да са обективни,там само продажни и неуспели журналисти се подвизават.Радвам се че я има вече тази медия "Клуб Z" с удоволствие ще се информирам от нея,желая успех на ред колегията и учредителите и.

StoyanA

А ще изкара ли Сидеров изпод масата преди това или ще се възползва от "бонусите", които този му коалиционен партньор предлага вече една година?

СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА ЗАМИНЕ КЪДЕТО ПОИСКА ПРИ УСЛОВИЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.