Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бурята над столицата в късния следобед взе жертва - мъж загина на място, ударен от мълния в района на бул. "Цариградско шосе".

Това потвърдиха за "Хоризонт" на БНР от Националния оперативен щаб при Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Подаден е сигнал в 17:12 ч. днес за момче, ударено от гръм в района на "Интер Експо Център", съобщи говорителят на "Спешна помощ" Катя Сунгарска.

Заедно с починалия 25-годишен мъж е имало и друг, 26-годишен, който е настанен е в болница "Света Анна". Той е в съзнание и адекватен. Няма видими белези от изгаряния, но има охлузвания, съобщиха от лечебното заведение.

Двамата са разхождали куче.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.