Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Агенцията по вписванията отказа да впише в Търговския регистър решенията на Изпълкома на БФС от заседанието на 19 август. Тогава ръководният орган на родния футбол насрочи редовен конгрес за 18 март догодина, като не зачете подписката на Димитър Бербатов за извънреден тази есен.

В мотивите на агенцията се казва, че заседанието на ИК не е свикано от лицето, което в момента представлява съюза - Михаил Касабов, а от Борислав Михайлов, който през пролетта оттегли оставката си и обяви завръщане на президентския пост.

И тогава Агенцията по вписванията отказа да регистрира Михайлов, но след това Софийски градски съд уважи жалба на бившия вратар, а наскоро и Апелативният съд се произнесе в полза на Боби, отхвърляйки жалба на Агенцията по вписванията.

Въпреки това Михайлов още не е вписан, нито пък има пълномощно от Касабов, личи от мотивите на АВ.

Има още два пункта, по които Изпълкомът е бил в нарушение - няма доказателство за изпратена покана към Петър Величков, а също така заседанието е започнало в 14:03 часа, а не от 15:00, както е било обявено предварително.

Величков се присъедини към Димитър Бербатов и стана "персона нон грата" за БФС. Той бе изгонен от предишна сбирка, а на тази не беше поканен. Обяснението на Михайлов бе, че бизнесменът "е предал" колегите си.

Бербатов алармира преди дни, че последният Изпълком е свикан и проведен неправомерно.

А от всичко сега излиза, че - поне на този етап, конгрес на БФС на 18 март 2022 г. не е насрочен.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.