Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Миналия петък министърът на икономиката Кирил Петков е получил потвърждение от канадските власти, че вече не е канадски гражданин.

Това става ясно от съобщение, разпространено от Министерство на икономиката от името на самия Петков.

"Като спазвам принципа за пълна прозрачност на действията ми като министър на икономиката в служебния кабинет и поради нестихващите интерпретации в средствата за масова информация, Ви предоставям копие от волеизявлението ми за отказ от канадско гражданство, подадено на 21.04.2021 г.

Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада.

Канадските власти ме уведомиха, че документите, удостоверяващи този факт, са изпратени към Посолството на Канада в Румъния, от където могат да бъдат взети от мен.

С това смятам за приключени всички спекулации и дебати относно двойното ми гражданство. България е моята родина и аз, както и досега, ще продължа да защитавам интересите на всички честни български граждани", гласи краткото съобщение.

Коментари

Хей шарани!

Видахте ли добре "документите"? Ха ха, това е обратната разписка че молбата за отказ от гражданство от 21.04 е получена!!! Това не е документ за освобождаване от канадско гражданство. Кирето пак нагло лъже. Хора, вие шарани ли сте? След като не показва документ за освобождаване от гражданство то.... Кирето Лъжеза и днес 23.08.. си е канадец! Много елементарно лъже това момче бе, какъв Харвард, в горно нанадолнища по-добре лъжат

Лелееее!

Кире защо криеш, че държавата, от чието гражданство се отказваш, те е уведомила писмено, че е започнала да се занимава с твоя application чак на 19 август и ще получиш отговор в срок от 3 (три!) месеца, броено от 19 август нататък? Защо, бе, Кирчо? А неграмотниците да се образоват. Кирето и днес е още канадец!

Кирето да не родом от Столипиново?

Само там лъжат толкова безочливо. Подал молба за освобождаване от канадско гражданство на 19 август 2021, повече от три месеца след като е назначен за министър. Пътят към пълното опозоряване на Кико Канука е открит. Същото важи и за умнокрасивите медии, но при тях позорът е константа.

Кирил Петков отново мами

Лъже като чирпански циганин. Процедурата му е открита на 19 август и е взето решение - какво е това решение, не се казва. Казва се, че до 3 месеца ще бъде уведомен. Каквито и варианти да върти гелосаното цигане, при всички положения е заемал поста министър с чуждо гражданство. Марш от чадъра, леке!

ДПС тролчета,

много ви напряга Кирил Петков или по-скоро тея дето ви плащат.Където се спомене името му и изниквате като мръсни плужеци от клоака!Истината е обаче,че не вие сте напрегнатите,а тия дето ви плащат!Ако си мислят,че ще въздействат на мислещите хора,четящи сайта са в грешка и напразно си пръскат парите,плащайки на такива капути като вас!

Никакво

значение няма Петков дали е канадец или българин!Бръкна обаче там,където най я боли герберо-депесарската мафия и затова насочихте така мощно пикаджийската си злоба срещу него!Но не губете надежда!Продължавайте в същия дух......пък може.....и да не успеете.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.