Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателката на Народното събрание Ива Митева заяви в кулоарите на парламента, че е разколебана за участието си в политиката и обмисля дали да се кандидатира на следващи избори. Митева е част от листата на "Има такъв народ".

Митева се надява краят на този парламент да не е предречен, защото президентът предстои да връчи още два мандата.

Политическите заявки засега обаче сочат, че те ще са неуспешни - от ГЕРБ потвърдиха, че ще го върнат неизпълнен, въпреки че ще представят министри.

От "Има такъв народ" заявиха, че няма да подкрепят друг кабинет в този парламент.

В "Демократична България" са категорични, че няма да подкрепят правителство, ако третият мандат бъде връчен на БСП.

Попитана дали е разколебана от политиката като цяло или конкретно от партията на Слави Трифонов, Митева отговори, че отношението ѝ е цялостно към политиката.

"По-лесно е наистина да бъдете експерт. Политиката се оказва доста сложна игра. Може би аз все още не съм се научила да играя, може би съм по-друг човек", заяви Ива Митева.

Но допълни, че в политиката трябва да участват нови хора, за да функционира държавата и да има потенциал за промяна.

Коментари

 's picture

Krasimir Kabakciev

Когато имаш ум в главата и разумът надделява

Така нареченият парламент в момента е една сбирщина от крадливци - герберасти, и откачалници, ИТН. Турците си имат свои интереси. Остават ДБ-ДСБ и ИБНИ като нормални хора - но има и с трески за дялане сред тях (е, то къде няма). И тази дама с ум в главата си прави навременно предупреждение към откачалниците, с които е имала неблагоразумието да се събере.
 's picture

Krasimir Kabakciev

Забравих да отчета БСП

Те исторически са крадливци и огромно зло, но днес просто имат своите интереси, и с тях може да се създаде координация.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.