Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

България върви към правителство на леви популисти, прогнозира днес пред бТВ бившият президент Росен Плевнелиев.

По думите му то ще бъде подкрепено от БСП, Мая Манолова и "Има такъв народ".

"Когато ИТН кажат, че имат пълно сходство на приоритетите си с БСП и в същото време кажат на гражданите, че са против статуквото, нещо не се връзва", каза Плевнелиев.

"Изгубихме нормалността, живеем в някакво усещане за хаос. Елитите са дълбоко разделени и като че ли неспособни да дадат решение", добави той.

Плевнелиев каза още, че днес е "голям въпрос" дали Демократична България ще се присъедини към партиите, които подкрепят правителството. 

Коментари

В Т's picture
В Т
ВТ

Чувам, че ..

..като ЕйчАр при Кима Какъв Парод се изявявал някой си Ев. Ев., бивш съветник на др. Банов, станал тогава известен с голяяямата си лична задлъжнялост - над 900 Клв. Но аз на такива клюки по принцип не обръщам внимание ..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.