Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Румен Радев обяви в Плевен, че днес в 17 часа ще връчи проучвателния мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ".

Президентът изрази разочарование, че партиите изгубили добрия диалог, визирайки вчерашните събития в парламента, когато от ИТН атакуваха не само потенциалните си партньори "Демократична България" и "Изправи се БГ. Ние идваме", но и двама от служебните министри - Кирил Петков и Асен Василев. 

"Виждате, че конструктивният диалог се разпада. Вместо диалог вие чувате атаки към служебните министри, които съвсем до скоро бяха увещавани да останат в редовния кабинет", заяви държавният глава.

По думите на Радев е време да научим какви са "истинските намерения" на партията на Станислав Трифонов. А обществото има право да знае кои са кандидатите за премиер и министри:

"Време е българите, и те са в правото си, да узнаят кой е кандидатът за министър председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите."

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов коментира в парламента: "Ние сме готови". 

Проектокабинетът обаче така и няма да бъде обявен преди връчването на самия мандат, стана ясно още от думите му. Партиите в парламента щели да имат една седмица време да ги коментират. Визира се срокът, в който ИТН има време да реши ще опита ли да реализира мандата или не. 

И след като няма име на министър-председател, Балабанов все пак описа профила му: "Важно е да бъде добър професионалист, отговорен, достоен, морален човек, който да свърши работа". В "зайчарника" "потривали ръце". Според кулоарния слух партията ще предложи адвокат Петър Илиев - същият, който бе предложен за министър на правосъдието в съобщеното от телевизора от Трифонов правителство "Василев".

От кого ще получи подкрепа в Народното събрание ИТН, не е ясно. Но депутатът пак се обърна към ДБ. Надявал се съпредседателят на коалицията Христо Иванов да разберял "за какво сме се събрали тук". Разчитали, приятелският огън да спре.

Балабанов пак отрече взаимодействие с ДПС. Въпреки че партията му е в синхрон с действията на Движението по очерняне на Кирил Петков и Асен Василев.

С днешното си действие на практика президентът се опитва и да избегне избори 2 в 1, тъй като ако връчи мандата в понеделник може да се влезе и в тази хипотеза.

Коментари

Space bar Counter

This Spacebar counter helps you to count the quantity <a href="https://spacebarcounter.org/"> spacebar clicker</a>. of your times you will hit the spacebar throughout a given amount of time. Generally, some games would like you to use the spacebar clicker for some necessary actions like shooting or jumping etc. So, you higher be fast at that! Spacebar speed take a glance at permits you to submit your score likewise as save your Personal Best scores for each interval. you will raise your friends to need the spacebar challenge and beat your score.

Зелен чорап стене разочарован

Когато вдигаше юмручето фатмакът не се ли сещаше, че някога и него ще го стигне дървото. Реви сега болшевишка отрепко ГРУмен Радев.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.