Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Една от българските надежди за медал на Олимпийските игри се изпари - Ивайло Иванов отпадна при 81-килограмовите на турнира по джудо.

Нашият представител бе победен със "златна оценка" от Шарофидин Болтабоев (Узбекистан) след близо 10-минутна страхотна битка. И много равностойна - стигна се до продължение, като и двамата имаха две препупреждения. Узбекът спечели с успешна контра. 

А денят започна отлично за Иванов, който само за 28 секунди се справи с аржентинеца Емануел Лусети. 

Така българското участие в джудото приключи, вчера отпадна Ивелина Илиева, а преди това - Янислав Герчев.

Ивайло Иванов заяви пред БНТ, че е разочарован, тъй като е бил подготвен и единствената му цел е била медал. Дал е всичко от себе си.

В бадминтона Линда Зечири, която днес празнува рожден ден, загуби първия си двубой - 1:2 (16:21, 22:20, 8:21) от Уенди Хсуан-Ю (Австралия).

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.