Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шестима българи ще гледаме в първия официален състезателен ден на Олимпийските игри. Стартът ще бъде даден от Полина Трифонова в предварителните квалификации на тениса на маса, информира бТВ.

Нейният двубой започва в 3:45 часа българско време, а при успех тя ще продължи напред.

Малко след 5:00 ч. джудистът Янислав Герчев излиза за първия си мач в кат. до 60 кг. Българинът стартира срещу еквадореца Ленин Пресиадо. Шампионът в категорията ще бъде определен още на 24 юли.

В 5:40 ч. двукратните европейски шампионки по бадминтон Стефани и Габриела Стоеви ще премерят сили със Сойон Ким и Хийон Конг (Южна Корея) в мач от груповата фаза.

В 8:30 ч. са пресявките на спортната гимнастика за мъже с участието на Дейвид Хъдълстоун.

В ранния следобед, от 14:30 ч., Любомир Епитропов ще плува в трета серия на 100 метра бруст.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.