Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Константин Баждеков зае поста изпълнителен директор на "Левски" до Общото събрание на клуба на 31 август, съобщиха "сините" на официалния си сайт.

Той сяда на стола на окончателно напусналия Павел Колев, който ще работи само за УЕФА. Колев още през зимата бе подал молба за напускане, но прие да остане и помогне за стабилизирането на "сините", които са в тежко финансово състояние.

Баждеков дълги години бе изпълнителен директор - по времето на Тодор Батков, пък и преди това. 

"С единодушно решение на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Константин Баждеков бе избран за изпълнителен директор на клуба до провеждането на Общо събрание на 31 август.

Решението на Управителния съвет бе одобрено от членовете на Надзорния съвет и се очаква да бъде официализирано до края на седмицата.

Ръководството на „Левски“ благодари на Константин Баждеков за готовността му да поеме отговорност и да съдейства за плавния преход до провеждането на Общото събрание на акционерите", се казва в официалното съобщение на "Левски".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.