Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С фотоизложба под наслов "Началото. 1 година по-късно" бе отбелязана годишнината от началото на протестите, които искаха оставките на правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Пред президентството бяха изложени 200 фотографии.

Събитието бе организирано от двама от членовете на т.нар. Отровно трио, което бе един от основните двигатели на миналогодишните протести - Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.

То прерасна в своеобразно мероприятие на "Изправи се! Мутри вън!", като в него участваха лидерът на коалицията Мая Манолова и други членове на формацията.

Симпатизанти на коалицията получиха тениски, чанти и значки с надписа "Мутри вън!"

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.