Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„България е чудесна страна. На границата на Европа, но дълбоко в сърцето ѝ. България е страна, която е важна за стабилността на Европа. И, за да остане Европа стабилна, трябва и самата България да бъде стабилна“.

Това казва премиерът на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер във видеообръщение, в което подкрепя предизборно ГЕРБ и лидера ѝ Бойко Борисов.

„През всичките тези години Бойко Борисов се грижеше за това България да върви по най-добрия път. Вярвам, че е важно тази стабилност да бъде продължена. В противен случай би станало много трудно за цяла Европа, вярвам и за България, затова – един дългогодишен приятел от Европейската народна партия, един наистина надежден партньор, който последователно е отстоявал интересите на България, който има международен опит и който знае как се постига нещо в Европа.

Много бих се радвал той да получи нова възможност, защото той беше един силен министър-председател, какъвто отново трябва да стане“, добавя Зьодер.

Видеото е споделено в профила на Борисов във фейсбук с неговия коментар:

„Благодаря на моя приятел - премиера на Бавария Маркус Зьодер, за подкрепата. И двамата добре знаем, че стабилността е въпрос на работа и лидерство. За да вървим напред, няма място за експерименти.“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.