Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Радвам се, че сте в добро здраве и кондиция, и че толкова добри взаимоотношения имаме между България и Турция. Справихме се с миграцията, благодарение на помощта на Турция. И „Балкански поток“ направихме, продължението на „Турски поток“ и магистралите. Благодаря ви!"

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща днес в Истанбул с президента на Турция Реджеп Ердоган. Това става ясно от видео, публикувано в профила на бившия премиер във фейсбук.

"Специално за миграционната политика - много добра политика реализирахме спрямо миграцията с моя верен приятел и брат Бойко. Имахме добри отношения. Г-н Борисов това го постави в реалност в ЕС и каква е политиката между България и Турция спрямо този проблем. Ние нямаме право да притискаме и злепоставяме България по този въпрос. Взаимоотношенията между двете страни спрямо миграцията ще продължат и занапред. Нашите граници ще бъдат така пазени, както досега", каза Ердоган по време на срещата.

И добави:

"На целия български народ пожелавам на предстоящите парламентарни избори да са живи и здрави, както и успех по време на вота на моя приятел".

"Аз благодаря, че опазихме границите. Българските мюсюлмани са мост на приятелство между двата народа", каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.