Вече няколко седмици разтревожени интелектуалци се опитват да предпазят българския народ от няколкото най-големи опасности, които ги застрашават: Да не станат хомосексуални и да не вземат да се ваксинират.

За да не станеш хомосексуален, най-важното е да не гледаш хомосексуални, защото една секунда гледане и цял живот п…….т. Ако не ми вярвате, прочетете. Навсякъде го пише - и в „Пик“, и в „Брадва“, и в „Секира“, и в „Не может быт“, и в „Правен свят“, ако щете. Ако ви мързи да четете, пуснете си телевизия. И там ще ви го обяснят.

Именно, защото от гледане се обръща резбата, единственият истински християнин в Европа, унгарският премиер Орбан, стъпи само на един мач на отбора си на Европейското. Не, че унгарските национали са хомо, обаче съдиите… Нали знаете, съдията винаги е …

А и вече не го крият, видяхте ли ги как се обличат на това първенство, в цветовете на дъгата! Ами то е ясно. Който се е излъгал да гледа повече от един мач, имам лоша новина за него. До края на първенството току-виж стане най-страшното и развее байрака на любимия отбор от сакралното си място.

Аз не съм виждала такива неща, но напоследък много се обсъжда по телевизиите и сайтовете, че всеки гей ходи с байрак в г..а. Лично пънк-рок-естрадният символ Милена свидетелства, че го е виждала тоя феномен. И не само този.

В последното от дузината си много полиморфни интервюта тя съобщи и за друг тревожен факт - в Англия рибите от 20 години си сменят пола заради хормоните във водата. В смисъл традиционното "фиш енд чипс" на Острова вече е "транс-фиш енд чипс". Също така пак в Англия всеки втори-трети бил гей.

Вероятно защото ядат "транс-фиш", после остатъците от тая "транс-фиш" отиват в канализацията, от там в пречиствателните станции, от пречиствателните станции обратно в питейната вода, ама там вече е минала през рибите гейове и нали се сещате - колкото повече, толкова повече. Риби, хора, водорасли - всичко обръща резбата.

Даже по няколко пъти - ако в понеделник ядеш "фиш енд чипс" и си мъж, във вторник отиваш на работа като жена, в петък пак хапваш "фиш енд чипс" и уикенда си отново мъж. Милена знае за какво говори, защото е живяла в тая далечна греховна държава. И явно е издебнала точния момент, в който от мъж пак е станала жена, за да се прибере на сигурно в България. 

Какво означава това за нас обаче? Ами освен, че не трябва да гледате мачове, не трябва да гледате и риби. 

Но имам и хубави новини за нас. България традиционно не играе на големи футболни турнири от над 15 години вече. Китове нямаме, "фиш енд чипс" не ядем, а и не граничим с развратното Северно море, а с православното Черно. В Черно море плуват православни хетеросексуални акули, дребни, но вредни - истински питбули.

Тоест няма голяма опасност българският народ да стане масово гей като извратения английски народ и съответно никога няма да си заприличаме с тия пропаднали нации като холандци, норвежци, немци или белгийци. Те ще загинат под хомо-хомота (думата „хомот“ според мен е пророчество), а българите ще се размножават и ще пращат всяко второ свое дете да завладява загнилите територии. Накрая България ще е населила света със здрави, прави, хетеро и православни хора, а гнилият Запад ще изчезне като китовете в Северно море.