Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Служебният премиер Стефан Янев се нареди в поредицата родни държавници, сдобили се със собственото си изображение в творчески интерпретации, някои от които особено интригуващи, на ръба и съвсем вътре в кича. Най-много беше рисуван и претворяван Бойко Борисов, с разнообразни изразни средства - платна, гоблени, ковьорчета и т. н. 

Особено се прочу последно подаръкът на бившия премиер за сръбския президент Александър Вучич в стил "соцреализъм" и сюжет, изобразяващ двамата на строителна площадка на т. нар. Балкански поток.

 
При посещение днес в родното си село Поповица Янев получи собствения си лик, на доста мащабен портрет, рисуван с въглен. На него се вижда служебният премиер, пристегнат в костюм и вратовръзка, а за фон - природа.

Картината беше придружена и с някои хранителни продукти, отглеждани в района на селото - мед, люти чушки, фъстъци и т. н.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.