Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кристиан Ериксен е изписан от болницата в Копенхаген, в която прекара седмица заради получения сърдечен арест в 43-тата минута на мача Дания - Финландия (0:1) на Евро 2020. Потвърждение за това дойде от местната футболна федерация.

Както бе съобщено още преди два дни, на Ериксен успешно е поставен Имплантируем кардиовертер дефибрилатор (ICD). Това е малко устройство, което се имплантира под кожата. То може да възстанови сърдечния ритъм. Имплантируемият дефибрилатор винаги е на разположение и непрекъснато контролира сърцето 24 часа в денонощието. Ако засече проблем със сърдечния ритъм, той изпраща електрически сигнали, които го коригират.

Халфът е преминал редица изследвания и ICD е бил препоръчан от датски и международни специалисти. Още не е ясно каква е причината за сърдечния арест.

След изписването си Кристиан е посетил базата на отбора, окуражил е съотборниците си и им е благодарил за всичко, което са направили и правят. Оттам той се е отправил към дома си, се казва още в информацията.

Ериксен благодари на всички за поздравите и пожеланията. Операцията е минала добре и той се чувства добре - предвид обстоятелствата. Радва се, че се е срещнал със съекипниците си след "фантастичния мач предната вечер". Излишно е да споменава, че ще ги подкрепя срещу Русия в понеделник.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.