Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

УЕФА е предупредила Великобритания, че може да изгуби финала на Европейското на 11 юли, съобщава в. "Таймс".

Причината е, че правителството на Обединеното кралство не иска да направи изключение за карантина на 2500 официални лица.

По същата причина финалът на Шампионската лига между "Челси" и "Манчестър Сити" не се игра на лондонската арена, след като домакинството бе отнето на Истанбул. В крайна сметка бе дадено на Порто.

Сега УЕФА вече разглеждала възможности да замени "Уембли", например с унгарския "Ференц Пушкаш", пък и там ще бъде гарантирана истинска футболна атмосфера с над 60 хиляди зрители.

Според "Таймс" британски министри обсъждат как да заобиколят една от мерките срещу COVID-19. Те гласят, че всеки, който идва от страна от "червения спикък" на Великобритания, трябва да се подложи на 10-дневна изолация.

На карта е заложена и кандидатурата на няколко страни от Албиона за Мондиал 2030. Правителството обаче има притеснения за Индийския вариант на коронавируса.

Ако финалът остане на "Уембли", той може да бъде запълнен на 50 процента, което означава около 45 хиляди души.

Тази вечер Англия приема Шотландия на арената си в мач от група D.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.