Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Финалът на Шампионската лига между "Манчестър Сити" и "Челси" ще се играе на стадион "Драгао" в Порто на 29 май, съобщи УЕФА.

За втора поредна година се отнема домакинството на ст. "Ататюрк" в Истанбул. Причината сега е, че заради тежката ситуация с пандемията в Турция страната е в червения списък на Великобритания за пътувания.

Вариант беше "Уембли" в Лондон, предвид факта, че и двата отбора са английски. УЕФА и британското правителство обаче не успяха да се споразумеят да не бъдат поставяни под карантина 2000 ВИП гости и журналисти.

Така централата даде мача на арената на "Порто". През миналата година част от елиминациите и финалът преминаха в Лисабон.

"Сити" и "Челси" ще получат между по 4500 и 6000 билета за феновете си.

50-хилядният "Драгао" се очерта като фаворит в последните дни. Така цените на билетите от лондонски летища до Порто скочиха точно три пъти - от 200 до 600 паунда.

Съдия на финала е испанският рефер Антонио Мигел Матео Лаос.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.