Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на групата компании LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно за втори път от месец изпревари основателя на американската компания Amazon Джеф Безос в списъка на най-богатите хора в света. Богатството на Арно за първи път надмина 200 милиарда долара, съобщи списание Forbes, цитирано от "Фокус".

Според Forbes състоянието на 72-годишния французин се е увеличило с 1,4 милиарда долара за ден и надвишава състоянието на Безос със 100 милиона долара.

В същото време още през април активите на президента на LVMH, в т.ч. неговите ценни книжа бяха оценени на 150 милиарда долара.

Както припомня списанието, групата LVMH през януари приключи всички процедури за придобиване на американската бижутерска компания Tiffany за $ 3,2 млрд. В края на октомври миналата година концернът постигна
споразумение да сключи нова сделка за сливане с Tiffany на намалена цена/

Цената на акция беше 131,5 долара вместо 135 долара. Доклади за плановете на LVMH да придобие Tiffany се появиха през 2019 г. Сделката беше оценена на над 16 млрд. долара.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.