Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дежурен състав на Софийския районен съд с председател Силвия Георгиева, остави за постоянно в ареста с мярка за неотклонение "задържане под стража", обвиняемия Димитър Сръндев.

Както Клуб Z писа вчера, 22-годишният ербап произведе 8 изстрела по приятелката си в "Студентски град" - но нито един в нея.

Според съдебния състав съществува реална опасност в случай на налагане на по-лека мярка, обвиняемият да извърши друго престъпление, като това се извежда от високата обществена опасност на извършеното деяние - отправяне на закани и стрелба с пистолет на обществено място.

От пресцентъра на съда напомнят и фактите - Димитър е непоколебимо разпознат по снимки от Боряна Василева, по отличителни белези, описани в протокола за оглед.

Налични са още 4 броя "звездообразни" 2/3мм дупки в стъкло, регистрирано е обаждане на тел.112 от Василева, снети са показания на двама сидетели, извършен е обиск в дома на обвиняемия от където е арестуван,

Днес защитата съобщи, че преди 4 месеца обвиняемият е загубил сестра си и се намира в тежко емоционално състояние. При тези думи той се разплака в залата.

Обвиняемия помоли за по-лека мярка, каза пред съда, че е в сесия, има изпити и ако не се яви, ще повтаря 3-ти курс.

Коментари

....

Не е истина какви субекти ходят по Земята, при това с оръжие (макар че последното не е нужно, ако главата така или иначе не го слуша).

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.