Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Почина актрисата Лиза Бейнс, известна с ролите си в култови филми като "Коктейл", "Не казвай сбогом", "Лек за живот", съобщава в. "Мирър".

Причина за кончината на 65-годишната звезда са тежки наранявания, получени след катастрофа преди 10 дни. На 4 юни тя беше прегазена от електрически скутер в Ню Йорк, вследствие на което получи сериозна травма на мозъка.

Бейнс вървяла към ресторант в Горен Уест Сайд, където имала уговорена среща със съпругата си - Катрин Кранфорд.

От полицията съобщават, че актрисата била премазана от водач, който не спрял на червен светофар. След като я блъснал, извършителят на престъплението избягал. Органите на реда все още го издирват.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.