Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Лудогорец" замина за Австрия за първата част от лятната си подготовка. Новите футболисти засега са двама - представените в понеделник Серджио Пад (вратар) и Клод Гонсалвеш (халф).

Българските национали Кирил Десподов и Доминик Янков, както и чуждестранните, ще се присъединят по-късно, тъй като получиха допълнителна почивка. С първия все още се водят преговори за постоянното му привличане. 

На летище "София" старши треньорът Валдас Дамбраускас не конкретизира колко още футболисти ще бъдат привлечени и на кои постове, но поясни, че е необходимо подсилване на "1-2 позиции". И докато е отворен трансферният прозорец, клубът може да проявява активност.

Литовецът е доволен от първите дни тренировки на българска земя с наличните състезатели.  

Новият технически директор Козмин Моци пък обяви целта - влизане в групите на Шампионската лига, а не просто в групи. Той вярва, че това може да стане още този сезон. Румънецът не се ангажира с коментар как вървят преговорите за Десподов. Само каза, че продължават.

Антон Недялков пък се надява на "малко късмет" за жребия за първата квалификация за Шампионската лига, който е следващата седмица. Той се присъедини към Моци в надеждата за нова атака на най-престижния европейски клубен турнир.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.