Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Производителите на канабис в щата Вашингтон, САЩ успешно прилагат нов метод за окуражаване на ваксинацията срещу COVID-19 - предлагат безплатен джоинт със законното там растение на всеки, поставил си доза, съобщи Gizmodo.

Местните власти одобриха инициативата на бизнеса, която включва и осигуряването на ваксинационен пункт в магазина. Не всички продавачи на марихуана в щата ще участват в инициативата, но магазини в Сиатъл, Ванкувър и Спокен вече са пуснали експлицитно молба за разрешение да се включат.

Безплатен сплиф, предварително свит, ще получи всеки над 21, който си постави първа или втора доза от одобрените в САЩ ваксини.

Марихуаната е напълно легализирана за обща употреба в 15 щата, сред които и Вашингтон, а в много други е декриминализирана или поне одобрена за медицинска употреба. Все още обаче растението е нелегално на федерално ниво, което създава сериозни проблеми на растящата легална индустрия.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.