Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Нов успех в противодействието срещу наркоразпространението. В гр. Шипка е разкрита лаборатория за производство на марихуана. Съвместните действия на полицията и прокуратурата продължават, в името на живота и здравето на нашите деца!"

Това написа главният прокурор Иван Гешев в любимия си стил - в туитър профила си.

Засега от пресцентъра няма официално съобщение за успеха срещу оранжерията.

Според Нова тв, която често е рамо до рамо с прокуратурата, марихуаната се помещавала в частен имот в един от елитните квартали на града. Установените съоръжения били високотехнологични. 

„В рамките на вчерашния ден е била получена информация в РУ - Казанлък за евентуално отглеждане на марихуана в къща. В нея са открити пет помещения, които са оборудвани по всички съвременни технологии”, посочва окръжният прокурор Вичо Атанасов, цитиран от телевизията.

Задържан за 24 часа с полицейска мярка е 32-годишен мъж - собственик на къщата. Той е криминално проявен, неосъждан.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.