Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" обяви рекламно споразумение с австрийската строителна компания. BELFRY Group. Срокът на договора е до края на 2021 г.

"BELFRY Group е базирана в Австрия и предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти.

Философията на компанията се базира на високоефективното изпълнение, основаващо се на дигитализирани процеси и на решения, които спестяват както разходи, така и ресурси в интерес на клиентите и на околната среда", се казва на официалния сайт на "сините".

Не става ясно дали това е големият чуждестранен инвеститор, за който говореше Наско Сираков неотдавна. Тогава собственикът на "Левски" заяви, че е пред подпис с фирма, на която ще се разчита да построи нов стадион на мястото на сегашния "Георги Аспарухов".

Той добави, че когато това стане, ще поиска мнението на привържениците, тъй като се касаело за мащабно партньорство.

“ПФК Левски” благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България, коментира Сираков пред клубния сайт. -

Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки.“

"Левски" е в тежко финансово състояние, като едва свързва двата края и може да не получи лиценз за следващия сезон.

„BELFRY има дълга история в подкрепата си за спорта и културата в Централна и Източна Европа, компанията ни е решена да продължи да отстоява ценностите на спортсменството и екипната работа, които се представляват в най-висока степен от „Левски“, заявява Атила Богнар, член на борда на директорите на BELFRY Group.

Това е втората австрийска фирма, спонсор на "Левски" - след "Щрабаг".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.