Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Социалната мрежа Туитър закри временно няколко акаунта, които препредаваха послания на бившия президент Доналд Тръмп, който пък има окончателна забрана да ползва платформата, предаде Франс прес.

Туитър е взел решението, след като в медиите се появиха статии за тези акаунти, цитиращи думи от блога на милиардера.

"Както е пояснено в нашия правилник относно опититте да се избегне изключване, ние взимаме мерки срещу акаунтите, чието намерение очевидно беше да се замести или да се популяризира съдържание, свързано с това на един блокиран акаунт", заяви говорител на Туитър.

Вчера надзорният съвет на Facebook остави в сила решението да се блокира акаунтът на бившия американски президент.

Тръмп иска да общува с привържениците си чрез собствения си сайт и лансира в него блог страница, която визуално напомня на Туитър, но съдържа само негови постове. Поддръжниците на Тръмп могат да препредават тези послания на Тръмп в Туитър или Фейсбук, тъй като има опция за споделяне на кратки постове под форма на цитат в социалните медии и линк към блог страницата.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.