Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Съюзниците на България в НАТО изразиха безпокойство от продължаващата тенденция на дестабилизиращо поведение от страна на Русия и изразяват силна подкрепа и солидарност с България.“

Това заяви говорителката на НАТО Оана Лунджеску след днешното заседания на Северноатлантическия съвет, съобщиха за Клуб Z от централата на пакта.

На срещата български представители са информирали за незаконната дейност на руски граждани у нас през последното десетилетие. По този въпрос са били изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба "Военно разузнаване", уточняват от Министерството на външните работи.

Отговорът на страната ни включва юридически действия и изгонването на редица руски дипломати.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.