Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заловиха близо 25 нелегални мигранти в района на с. Вакарел около 9 часа тази сутрин. Сред задържаните има и 12 деца. Предполага се, че те са със сирийски произход, информира Нова телевизия.

По първоначална информация мигрантите са без документи. Вероятно са оставени от автомобил в района, за да стигнат пеша до София и така са били забелязани от полицията. 

Движели са се на групи. Крайната им цел е била Западна Европа. Задържаните вече са откарани с полицейски бус в РУ-Елин Пелин. Там ще бъде установена тяхната самоличност и произход. 

Според "Гранична полиция" със затоплянето на времето мигрантският натиск се е увеличил. 

Тази сутрин премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че в последните 3 дни имало над 300 опита за влизане в България на нелегални емигранти. Той нарече граничарите ни "славни" и изтъкна, че "натискът е страховит, нападат отвсякъде, от Гърция, Турция"...

Коментари

....

Ако изпаднем в политически хаос, каквито тенденции се установиха с този Парламент, то можем да станем като Гърция по отношение на мигрантската криза, която явно скоро няма да спре - немалка част от Близкия Изток, Африка и Азия искат да се преселят в християнска/светска Европа и после продължават борбата отвътре до победата на полумесеца (серията терористични атаки в Западна Европа в последните 20 години са достатъчно показателни). Ориана Фалачи ни предупреди преди години, но това е нивото на управление на ЕС. Очевидно и Ердоган не може/не иска да управлява кризата, въпреки солидните средства, които получава за това от ЕС. То стига само "Дивангейт", за да ни станат ясни някои неща. А и очевидно Европа е достатъчно богата и с достатъчно много свободни жилища, за да приема толкова пришълци, повечето които разчитат на социалките.

....

На кадрите на bTV не видях нито една жена, нито дете. Само млади мъже от Афганистан, а не от Сирия. Искат в България, а не в Западна Европа. Толкоз за качеството на журналистиката конкретно тук, както и за премълчването за брата на Здравко Василев, новият собственик на строежа на Алепу.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.