Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

Лидерката на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес даде пресконференция.

На профила си във фейсбук Нинова заяви, че е по-добре да има служебно правителство, вместо да управлява настоящото. Тя изтъкна, че всеки ден протакане осигурява възможност на правителството в оставка за безконтролно харчене.

Ето какво написа Нинова:

Г-н Борисов, всеки ден протакане ви осигурява още време да се окопаете още във властта

Какво може и какво не може да казвам решава единствено БСП

Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на БСП.

Борисов си позволи да каже: "Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента,да връщат мандата,защото Борисов продължавал да управлява".

Г- н Борисов,

1. Какво може и какво не може да казвам решава единствено моята партия, а не вие.

2. При обективната  невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане  осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото  ниво  на властта.

3. Не вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на вашето правителство в оставка.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.