Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тежка катастрофа е станала между бус и тир в Прохода на Републиката. Движението временно е преустановено и в двете посоки, съобщи бТВ.

Произшествието е станало тази сутрин около 7:30 ч. По първоначална информация инцидентът е в района на Вонеща вода в посока Гурково. При челния сблъсък на място е загинал водачът на буса.

С него е имало двама пътници, за които към момента няма данни да са пострадали, съобщават от полицията във Велико Търново.

Леките автомобили се пренасочват през прохода „Шипка“, товарните изчакват, пише БНР. Засега няма официално съобщение от АПИ, посочи проверка на Клуб Z.

Проходът на Републиката, освен че е най-натовареният старопланински проход, обичайно е и на челни места по пътен травматизъм, заедно с районите на Русе-Бяла, Обзорския проход между Варна и Бургас, Софийското околовръстно шосе, и др. 

Коментари

....

Жалко, мир на душата на загиналия, но явно някой не е карал по правилата. Колкото до концентрацията на пътен травматизъм при определени участъци - какви са причините за това и какво се прави по този въпрос?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.