Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първоначално Джо Байдън обеща 100 милиона дози от ваксините срещу COVID -19 за 100 дни. После удвои предизвикателството – 200 милиона дози за 100 дни. А накрая изглежда, че ще са повече. 

Но управлението на US президента съвсем не е безаварийно - хиляди мигранти от Централна Америка продължават да се стичат към южната граница на САЩ в търсене на по-добър живот. Кадри от препълнените миграционни центрове предизвикват критики както от републикански конгресмени, които обвиняват демократите, че си набират гласоподаватели, така и от прогресивните либерали, които твърдят, че Байдън по нищо не се отличава от Тръмп.

Успехите и провалите на новата администрация са темата на разговора ни с преподавателя от Калифонийския щатски университет Христофор Караджов. Наред с това, гостът ни дава своите предположения за наложителните действия, които Републиканската партия трябва да предприеме, за да се справи с променящата се демографска обстановка.

Всичко това и още - в 29-ия епизод на Z-Каст:

 

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.